Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Annelie Utter - Fotoresor med vilda djur i fokus

2016-11-11 15:45 - 16:30

Lokal Scen 3

Jordens viltrikaste platser och spännande möten med pumor, tigrar, bergsgorillor och jaguarer! Under 45 minuter tar den uppskattade naturfotografen och föreläsaren Annelie Utter dig med på en inspirerande resa till världens vildmarker. Med sina prisbelönta bilder och initierade berättelser brukar Annelie fylla föreläsningssalar med natur- och fotointresserade landet runt. Du som är nyfiken på någon av Annelies resor får också en fin överblick här! Annelie arrangerar fotoresor till bland annat Namibia, Botswana, Kenya, Himalayas röda pandor, Chiles pumor, Indiens tigrar, och Pantanals jaguarer.

Om Annelie Utter
Naturfotografen Annelie Utter tar med sig ett begränsat antal gäster på sina fotoresor till de viltrikaste platserna i världen. Resmålen väljer hon utifrån tre kriterier: de vilda djuren, fotomöjligheterna och förutsättningarna för att bedriva bra ekoturism. Annelie är pionjär inom ekoturism och utsågs till Årets Ekoturismarrangör redan 2001. Så mycket som det går ser hon till att involvera människor på plats.
Annelie Utter är också en prisbelönt naturfotograf och är invald i Naturfotograferna/N. Som fotograf och naturkännare har hon en unik förmåga att fånga ögonblick i den vilda naturen som få människor får chansen att uppleva. Med en stor kunskap om djurens beteende och deras rörelsemönster fryser Annelie verkligheten i bilder som ofta speglar djurens personlighet och livsöden. Hennes stora engagemang i hållbar utveckling och djurens förutsättningar ger hennes bilder ytterligare en dimension och en stark närvaro.

Fotograf: Daniel Friström