Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Epson

Vi finns i monter B04:43

Hitta oss på kartan

I Epson/NI Solutions monter visar vi bl.a. en ny banbrytande utskriftsteknik som möjliggör extremt högkvalitativa utskrifter på hårda material, t.ex. metall- och träskivor, kakel, telefonskal och andra "gadgets" och presentartiklar. Det är också möjligt att överföra trycket till olika typer av textiler för vidare bearbetning.

I vår monter kan du även se vårt fotolab/kiosk-lösning som riktar sig till fotobutiker, eventparker och andra företag som på ett enkelt sätt vill skriva ut fotografier från minneskort, telefoner etc.

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050

http://eco.epson.com/

Representerade företag

Epson

Våra varumärken

Epson, Chromalux

Kategorier

Epson

Finlandsgatan 10, 4 tr

164 74 Kista

Tel: 08-444 38 80

info@epson.se

Mässerbjudande